Elena Udrea si actrita porno

Din ciclul „Aventurile neinfricatei Elena Udrea”, astazi voi incerca sa detaliez o mica discutie intre aceasta inocenta doamna si colega ei de celula, o maestra emerita a manuirii mouse-ului si organelor.
Cred ca discutia ar incepe cam asa:

E: Of fata, tu de ce ai ajuns aici?

M (Manuitoarea): Nu stiu, fata, eu pur si simplu nu am gresit cu nimic. M-au luat dezbracata din casa in timp ce imi faceam niste selfie-uri cu webcamul si le aratam prietenilor pozele. Numai ca din greseala am apasat pe video, si cam ieseau filmari…nah asta e…

E: Vai saracuta de tine…Eu pur si simplu nu stiu ce caut aici, nimeni nu vede ce femeie sunt? Am dat, am luat, mai mult am luat, dar cand am dat, fata, m-am dat pe mine…Nu e corect…Nici macar cu sutien nu ma lasa? Nici chiloti? Daca-mi ingheata „banca” ?

M: Asa e aici Lenuto, pentru mine nu e mare diferenta, ca mi-au dat un telefon cu acces la WiFi si continui treaba, se vand bine astea cu fete in puscarie..mi-au facut bine draga!!!

E: Ce fata desteapta esti M, pot sa ma bag si eu? Macar asa nu mai profita altii de mine si nici nu pot sa ma mai inchida, ca deja sunt aici, hahahahahahah, fraierilooooorrrr!!!!!!
Tot eu am ultimul cuvant de spus!!!!
Apasa acolo M, pasarica asta nu a ciripit pentru ultima oara!!!!

[reclamaPostare]

Comments

comments

Comments 2

  1. Ciprian Lospa 8 martie 2015
    • Cronicile unui Nebun 8 martie 2015

Leave a Reply