2016: Anul e nou, noi suntem tot mai vechi

La multi ani 2016! S-a auzit peste tot, s-a simtit in aer, printre vaporii halucinanti de alcool si s-a putut vedea pe fiecare ceas din lume.

La multi ani 2016, tu ai venit rapid si noi plecam incet. Timpul trece atat de repede incat si anotimpurile se incurca intre ele. Incet si sigur dispar si traditiile de sarbatori, incet si sigur dispar si amintirile cu tot ce insemna un an nou cand eram noi mici. A nins. Afara a inceput sa fie alb, frumos…frigul s-a asternut, si acest lucru ma bucura, ma face sa ma simt ca acu 15 ani, nerabdator sa ma arunc in nameti si sa infrunt frigul si viata. Afara este alb, afara turturii de gheata stau agatati ca niste bucati de cristal si scot sunete extraodinare cand vantul ii intalnesc…afara este alb, afara natura reinvie.

Si eu sunt alb. Incet si sigur, fiecare an nou ma trece intre cele vechi…si ma bucur! Ma bucur de faptul ca pot sa alerg prin frig, ma bucur ca alunec pe gheata si ma lovesc, ma bucur ca imi ingheata mucii in nas, ma bucur ca privesc alti oameni cum se bucura de anul nou. Nimic nu este mai firesc decat anul nou, nimic nu este mai firesc decat nou si vechi.

La multi ani 2016! Tu vei fi cel care va aduce sperante noi in inimile oamenilor, tu vei fi el care va aduce zambete si lacrimi, tu vei fi cel care va fi laudat la sfarsit sau blestemat, la multi ani 2016, esti un an in care noi oamenii tot nu vom face nimic pentru a fi mai buni, la multi ani 2016, arata-ne ce inseamna un an bun pentru ca toti cei ce nu cred in ei, sa-si deschida ochii si sa spuna: SUNT CEL MAI BUN!

La multi ani dragi cititori si anul acesta va fi UNIC pentru fiecare din voi!

Sa iubiti,

Marius.

Comments

comments

Leave a Reply