Cea mai proasta inventie a omului!

Si cica m-am apucat eu de sala sa fiu in forma, adica sa slabesc ca nah, sa fim realisti, is un tip un pic mai robust, dar nu de muschi :))))) ” Buna! Sunt Marius si sunt gras!!!!!” Dar I don’t really give a fuck about this, vreau sa ma pun la punct cu sanatatea si cam trebuie sa dau jos. In fineeee!!! Sa trecem la lucruri serioase!
Cea mai proasta inventie a omului… BANII????? Sa fie banii cea mai proasta inventie??? Saraciile astea de hartii, plasticuri sau monede care ne forteaza sa facem lucruri pe care nu le-am fi facut niciodata? Care ne fac sa uitam sa mai iubim tot ce ne inconjoara si de toate lucrurile marunte ce ne fac fericiti? Hmmmm….cred ca nu asta e cea mai proasta inventie…
Sa fie atunci….INTERNETUL????? Sa fie acest mijloc de accesare rapida la informatii reale sau inventate o inventie atat de proasta??? Lumea asta virtuala in care ne pierdem si nu mai stim cum e sa traiesti in societate? Sunt atatea de facut pe internet incat uiti cum e sa faci ceva in realitate. Dar evident ca exista si partile bune. Este o evolutie.
Si am ajuns la parerea mea…cea mai proasta inventie din toate timpurile este TIMPUL! Pentru ce trebuie sa ne masuram noi cat sa muncim, cat sa dormim, cat sa traim??? Ce rost are timpul asta in viata noastra??? Mereu suntem presati de timp si mereu nu avem timp. Nimic nu e mai pretios decat timpul. Si cu toate astea il dam si pe bani si pe internet si pe toate rahaturile. In loc sa il petrecem cu oameni de calitate, il stricam. Daca tot l-am inventat, de ce nu ne bucuram de el??? Ce abureala e asta sa te bucuri ca a mai trecut un an???

Eu zic ca timpul nu exista. Suntem noi doar niste nebuni care prefera sa stie cam cat au de trait, in loc sa se bucure de clipe frumoase.

” Nu am timp sa fac asta.” – cred ca am auzit propozitia asta in viata mea de mii de ori.

Reversul e si mai pervers ” Am timp, am o viata intreaga in fata” – cei ce zic asta ajung sa se crizeze asa de tare cand isi dau seama ca defapt nu aveau nimic. Iluzii care nu fac decat sa insele!

Sfatul meu, ia-ti concediu omule, stai fara ceas. Trezeste-te cand te trezesti si iubeste natura si tot ce te inconjoara. Rupe-te de timp si rupe-te de stress. Incearca macar o data in viata sa vezi cum e sa traiesti fara sa fii stresat de TIMP.

Eu asa voi face si voi slabi, indifeent daca am sau nu am TIMP.

Comments

comments

Leave a Reply