Ceata

Noi, oamenii in general, suntem mai mereu in ceata. “Unde suntem, cine suntem, ce facem, de ce traim, care e rostul nostru”, o serie de intrebari ce ni le punem mai mereu si care nu fac decat sa ne bage in ceata mai tare. Sunt o categorie de oameni ce isi gasesc stabilitatea prin credinta si o serie de oameni ce nu isi gasesc stabilitatea, genul oamenilor de stiinta ce vor sa gaseasca o explicatie pentru orice, dar, dupa cum o zic chiar si ei, lucrurile ce nu le pot explica duc la credinta.

Viata noastra este ca un drum prin tara, cu portiuni de ceata, soare, lumina, intuneric, oameni buni, oameni rai, zambete si suparari.

Dupa parerea mea este foarte important sa nu lasi ceata sa te impiedice sa continui, cand intalnesti oameni rai sa le zambesti, cand esti suparat sa te uiti la soare si cand esti in intuneric sa fii sigur ca ai niste oameni buni langa tine.

Daca vei reusi sa faci aceste lucruri, vei reusi sa nu iti mai pui intrebarile ce te baga in ceata in primul rand, pentru ca asa suntem noi, oamenii, ne bagam in ceata singuri si daca ne pierdem, cerem ajutor de la Dumnezeu, ne amintim de El…dar in rest suntem toti niste oameni de stiinta…

 

 

[reclamaPostare]

Comments

comments

Comments 2

  1. Ciprian Lospa 1 martie 2015
    • shamanu 1 martie 2015

Leave a Reply