Freaky Black Friday

Black Friday…freaky friday…oferte reale, oferte banale, discount-uri uriase, oameni nebuni din diferite orase…vrajeli, abureli, refresh-uri nebune incepute de ieri…copii cu bani, oameni trecuti cu un numar de ani, telefoane, salam, paine si chiar banane, am gasit peste tot de la guma turbo pana la chiloti pentru dame…preturi duse la extrem mai tata, masini de spalat la pret de o roata..ceasuri, carti, costume gasesti in mai multe parti, preturi mici nu ai cum sa negi, dragonul ingenuncheaza cei mai mari regi, masini scumpe, lingouri de aur, unde-i domnita domnu’ balaur?

Uite ca asa a inceput povestea  Black Friday 2015. O poveste plina cu printi si printese, cu regi bogati si regi saraci, o poveste plina cu razboaie si oameni pregatiti de lupta, o poveste cu cai care trag greu si cu carute pline cu lucruri care nici nu stii de ce le-ai incarcat.

Milioane de soldati s-au strans de la miezul noptii si au asteptat pregatiti cu mana pe mouse si tastatura. Multi printisori s-au aruncat cu capul inainte si au prins cate o domnita mai saracuta, dar a fost o domnita macar si nu altceva.

Toti au asteptat sa decapiteze dragonul…dragonul care nu s-a aratat toata noaptea si care a tinut oameni treji, conexiuni pompate si nervi intinsi la maxim alaturi de o cantitate considerabila de cafea consumata..”Hai sa cautam totusi cine a dat drumul la ceva oferte…”au zis oamenii, si asa au avut noroc unii care nici nu se asteptau ca dragonul sa nu arunce flacari in noapte…

Am scos toti banii din buzunar si de acum sa asteptam sa ne ajunga acasa produsele. SA incepem sa punem bani deoparte si pentru anul viitor, ca domnul balaur va avea un fecior.

 

Comments

comments

Leave a Reply