Hey it’s Valentine’s Day!

Am mers si eu putin prin centru, sa-mi platesc telefonul, ca omul. Evident azi e Sfantul Valentin, Valentine’s Day sau cum vreti voi sa-i ziceti. Peste tot numai tigani cu inimioare si flori. In gandul meu…”hai da-o dracului de treaba ca n-am vazut oameni mai romantici ca tiganii astia din oras la noi”. Cum pot sa zica astia ca tiganii romani fura in afara? Dar in fine, asta e marketingul de Valentine’s Day. Cei mai buni marketeri is tiganii. Realitate frate, nu vorbe.

Ce este Valentine’s Day? O sarbatoare puternic mediatizata care nu face decat sa aduca unora bucurii si altora frustrari. Cica ziua indragostitilor in care partenerii isi demonstreaza iubirea. Intr-o zi. Si in restul anului isi dau in cap. Si felicitari celor ce se iubesc tot anul si in ziua asta se iubesc mai mult. Cred totusi ca se zic atatea minciuni in ziua asta si se fac atatea lucruri fortate, incat unora le e acru sufletul.

O femeie are nevoie constant de atentie, o femeie are nevoie de dovezi clare de iubire si nu vorbe in vant si amagiri. Asa sunt femeile construite. Viseaza si viseaza, dar intr-o zi vor lucruri palpabile. Sunt realiste si daca tu vii de Valentinica cu o floare si o ciocolata, sa nu crezi ca nu se bucura sau ca nu apreciaza, dar daca in restul timpului o intelegi in situatii care pentru ea conteaza, iti vei da seama ca asa realiste cum sunt, ele tot viseaza alaturi de tine. Iubiti-va femeia de langa voi in fiecare zi si orice gest mic facut cand se asteapta mai putin , va fi pentru ea ca infinite Valentine’s Day.

Pur si simplu demonstrati-i ca viata e mai buna langa ea si ca din milioanele de locuri din lume, ati ales sa fiti langa ea, tocmai din cauza asta.

Un barbat, ce are nevoie un barbat, ar trebui sa fiu obiectiv si totusi e un blog personal. Orice barbat are o sensibilitate ascunsa. Asta e regula general valabila. Fiecare ne cautam o linie de plutire. Oricat de ciudat ar suna, toti cautam stabilitate si uneori cand avem lucru asta, nu mai stim ce sa facem. Unii sunt indiferenti, altii sunt prea into-it. Barbatul ideal nu exista. Ca si femeia. Important e ca persoanele ce formeaza un cuplu sa fie unite, sa se iubeasca, sa se respecte, sa nu fie situatii in care cine fraiereste pe cine, sa se aprecieze si sa aiba scopuri comune. In rest fiecare stie ce are nevoie pentru sufletul lui. Barbatii de Valentine’s Day se grupeaza in hateri si loveri. E si normal. E comic sa vezi barbati cu flori si pernute rosii in forma de inimioara, dar sa fim realisti, oare nu e o dovada clara ca barbatul ala isi iubeste femeia daca se transforma subit intr-un copil?  Dar din nou, ca si femeile, si barbatii au nevoie de atentie constanta. Din toate punctele de vedere.

Pana la urma suntem oameni si noi, barbatii, si femeile.

Valentine’s Day…faceti cumva si iubiti-va mereu, aduceti-va zambete de dragoste intotdeauna, la bine si la greu.

 

Comments

comments

Leave a Reply