Invata sa inveti

Noi traim in era vitezei. Si mai ales in era informatiei rapide. Am eliminat porumbeii, am eliminat telegramele, unii au eliminat si televiziunea. Noi oamenii, ca fiinte rationale, suntem constienti ca in momentul in care ne-am nascut s-a intors clepsidra asta numita viata. Si este alegerea ficaruia sa cum isi consuma fiecare fir de nisip ce se scurge.

Eu aleg sa invat. Mereu am fost cel ce a preferat sa invete si sa invete mereu, ca sa zic asa. Nimic nu se compara cu o informatie in plus intotdeauna, pe langa a invata in fiecare zi ceva in plus, este foarte importat sa reinveti ceva ce ai mai invatat.

Cum sa va zic eu voua, sunt atatea informatii accesibile, sunt atatea surse, sunt atatea carti, sunt atatea moduri in care poti sa inveti, incat nu iti mai vine sa inveti NU? :)))) Parca mai bine stai in banca ta si lasi timpul sa treaca pe langa tine si ajungi la 70 ani si iti dai seama ca puteai sa stii foarte multe.

Cum zicea Benjamin Franklin – ” Unii oameni mor la 25 ani si sunt ingropati la 75″

Nu cred ca vrei asta!

Cu ce te ajuta intrebi tu? Pai orice informatie in plus este un avantaj moral, este un factor de socializare, este un criteriu definitoriu si, mai ales, este o pur si simplu o informatie care pentru cineva poate sa nu insemne nimic, iar pentru altcine poate sa fie o aventura.

Invata sa inveti! Invata sa profiti de tot ce te inconjoara si impartaseste ceea ce ai invatat!

Intotdeauna se poate invata mai mult, nu se poate invata mai putin! 

[reclamaPostare]

Comments

comments

Leave a Reply