Lorand Soares Szasz

Printr-o nu stiu care coincidenta de evenimente, astazi am avut onoarea sa merg la un seminar gratuit a lui Lorand Soares Szasz : “21 de metode de a creste afacerea ta”. Recunosc ca omuletul este foarte bun in ceea ce face si as putea spune ca are o putere de convingere extraordinara. Jos palaria pentru tot ce a fost si pentru cine a ajuns. Este o poveste de viata care o intalnim la majoritatea tinerilor care vor sa fie pe picioarele lor si raman in stadiul asta panacand nu-i mai tin picioarele. El a reusit sa se autodepaseasca, sa vizualizeze ce ar vrea sa fie si sa creada cu o putere iesita din comun ca viata lui nu se opreste la gradinarit. Pe langa aces buchet de automotivari, a mai pus osul la munca si a inceput sa investeasca in el ca sa se concretizeze tot. Bravo!

Informatiile primite in acest seminar au fost, ca sa zic asa, pentru unii elucidante, pe altii poate i-au bagat direct in ceata. Pentru ceva gratis am primit foarte multe date concrete, dar si foarte multe laude de sine. Inteleg principiul de a te da pe tine exemplu, dar uneori niste exagerari pot sa intre in alta extrema, si nu e fain sa auzi oameni care ies de la seminar sa spuna ca asta a venit aici” ca sa se laude cu smecheria lui”.  Omul a muncit, omul are rezultate concrete, are o baza, lasati-l sa spuna tot si luati un exemplu.

Concluzia? Keep up the good work pentru ca ajuti oameni, te ajuti pe tine si uneori este nevoie de cate un asa exemplu de “Se poate domle!”

 

 

Comments

comments

Leave a Reply