Mereu inveti cate ceva

Bai nu stiu cum se face ca oriunde merg am de intalnit tot felul de oameni. Pana la urma e normal, pentru ca toti suntem unici. Intotdeauna intalnesc lupi, oi si caini paznici. Am facut parte in viata mea pana acum din toate categoriile. As putea spune ca am facut parte si dintr-a patra categorie: hiene. Dar am iesit cu brio. Si bine am facut. Foarte adevarat este ca am invatat din toate experientele cate ceva.

Si anume CE?

Anume ca oamenii disperati vor ramane mereu disperati si cei perversi vor ramane mereu perversi. Nu se schimba niciodata niciunul. Nu vezi perversi disperati sau invers.

Perversii castiga mereu. Disperatii raman disperati. Exact cum un caine latra disperat dupa un os si unul pervers merge si linge mana omului.

Eu prefer sa fiu indiferent. Ma pis pe el os si stapanul sa si-l bage in fund direct. Perversul sa stea cu osul in mana si disperatul sa viseze toata ziua. Daca mi se ofera, nu refuz. Daca nu mi se ofera, nu cer.

In viata asta sunt multe batalii de astea si unele le castigi, iar din altele doar inveti. Dar eu cred ca inveti din toate si niciodata nu poti sa fii la fel de prost ca inainte de lupta.

Intrebarea este daca atunci cand vei fi tu STAPAN, ce vei aprecia?

Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa zicem lucrurilor pe fata, fratilor dati-va un restart. Prosti vor fi mereu, oriunde, e plina lumea de (N)oi.

Comments

comments

Leave a Reply