Perversi

Pam paaaapaaaammmmm, stau si ascult o melodie, relaxanta, si ma gandesc la cat de perversi sunt unii oameni. Oameni fara scrupule, care nu fac decat sa-si urmareasca propriul interes calcand peste niste principii morale sau chiar peste intimitatea celorlalti.
Intrebarea mea este care o fi placerea lor de a linge in cur pe altii? Evident ca au de castigat la greu, ca deeehhhh, multi lasa anumit un pic de ciocolata pentru a fi linsi. Dar pupincuristii astia de ce fac asta? De ce incearca sa manipuleze orice om si de ce incearca sa creeze situatii favorabile pentru a creste in ochii producatorilor de “ciocolata”?
Inteleg frate sa iti placa ciocolata, dar chiar asa? Sa fii disperat zi de zi sa gusti? Si constient ca tu esti de ultima speta, tot ai cea mai buna impresie despre tine si incerci sa ii faci pe toti sa vada ca esti super om, cel mai destept si restul is niste fraieri.
Si iti iese, tu-ti marea matii!
Dar nu sunt invidios, pur si simplu iti zic sa o termini cu linsul in cur si sa o termini cu glumele cu subinteles si cu tenta de amenintare. Nu e frumos tata! Daca mai faci asa iti voi da ciocolata in cornet.
Pana te saturi!

[reclamaPostare]

Comments

comments

Leave a Reply