Refuz sa cred

Viata….futu-i mama ei de viata…in viata dai de oameni, dai de suflete si de oameni fara suflete. Pe zi ce trece stai atingi fara sa vrei un suflet sau poate un suflet te atinge pe tine. Pe zi ce trece intalnesti oameni fara suflete care iti mananca energia sau iti ating sufletul prin cuvinte, prin gesturi sau priviri.

Refuz sa cred ca in momentul asta am ajuns sa plec capul in fata unor priviri care imi mananca toata voia buna, asa cum refuz sa cred ca unii oameni fac acest lucru intentionat, doar pentru a demonstra ceva cuiva sau sa-si demonstreze lor. Am crezut la un moment dat ca este implicat factorul adrenalina in ecuatia asta, dar am ajuns la concluzia sincera ca e pura prostie sau exces de zel.

EU nu stiu cat mai am de gand sa fiu naiv sau sa arunc cu zambete in fata tuturor. Inteleg ca “a fi copil” este o stare ce o avem pana inchidem ochii si parasim pamantul asta, dar totusi refuz sa cred ca exista persoane care imi inhiba exuberanta zilnica ce imi este caracteristica.

Pentru toti cei care apareti in viata mea si nu faceti nimic decat sa mancati rahat aiurea sau sa aruncati cu promisiuni si strangeri de mana inutile, eu va doresc sa fiti sanatosi in cele mai vicioase cercuri in care va invartiti, iar cand veti pune ochii pe urmatoarea victima ce va va satisface nevoie energetica, eu va sugerez sa va spalati cu apa rece pe fata, pentru ca viata asta…futu-i mama ei de viata…e doar o roata…si cand se invarte roata..sa aveti grija sa nu fiti rau pe pana..

Va doresc o seara plina!

Comments

comments

Comments 4

  1. ciprian 24 noiembrie 2015
    • Cronicile unui Nebun 24 noiembrie 2015
  2. silurus 24 noiembrie 2015
    • Cronicile unui Nebun 24 noiembrie 2015

Leave a Reply