Uneori CONTEAZA – bucura-te atunci cand exista

Cati dintre noi nu am avut zile proaste sau zile cand pur si simplu ne-am trezit si am zis: AZI NU! Va rog eu, azi NU! Sunt acele zile care iti ies pe ochi, in care pur si simplu nimic nu iti convine si absolut tot te enerveaza la maxim. Dar daca lasi zilele astea sa-ti domine starea de spirit…chiar uiti ce conteaza cu adevarat pentru bunastarea ta.

Si ce anume conteaza? Eu cred ca asta: 

Uneori conteaza cu adevarat cand exista cineva care iti arata limba sau iti da un sut in fund, intr-un moment in care esti atat de nervos incat uiti de tine.

Uneori conteaza cand exista cineva care vine si iti zice un banc porcos sau pur si simplu iti zice niste cuvinte care te fac sa te simti bine.

Uneori conteaza foarte mult sa stai si sa asculti cum cineva isi iubeste copiii si sa asculti copiii cum canta prin casa.

Uneori conteaza si simplul fapt ca vine cineva si iti arata o gagica sexy pe 9gag sau un prostalau care da cu capul intr-un stalp.

Uneori conteaza cand vine cineva si te intreaba cum te simti, ce ai mai facut in timpul liber sau care sunt perspectivele tale in viata.

Uneori conteaza sa ai pe cineva care sa-ti dea sfaturi obiective si care sa fie atat de pur sufleteste, incat sa reuseasca sa nu-ti influenteze viata.

Uneori conteaza sa asculti pe cineva care poate are o viata grea, dar care este poate mai fericit decat tine de 10 ori.

Uneori conteaza sa vina cineva si sa-ti ceara ajutorul ca unui frate, si sa-l ajuti de parca te-ai ajuta pe tine.

Uneori conteaza sa fiti multi care sa conteze intre ei. Nu uita niciodata ca nimic nu este mai important decat socializarea, deoarece noi, oamenii, suntem doar niste fragmente mici dintr-un tot unitar, si daca azi tu nu te simti bine, sigur va fi cineva care te va ajuta sa iti revii.

Va salut,

Marius.

Comments

comments

Leave a Reply