Zambeste! Da, tu! Zambeste!

De prea multe ori uitam cat de binecuvantati suntem pentru simplul fapt ca ne trezim dimineata. De prea multe ori uitam ca nimic nu se compara cu un zambet dimineata. Da, un zambet! Este extraordinara puterea unui zambet venit din inima, un zambet pe fata ta care insenineaza fetele celor din jurul tau. Si daca esti singur dimineata, te trezesti, mergi in fata oglinzii si zambesti si strigi in gura mare: Sunt binecuvantat ca eu acum ma uit la cineva care imi zambeste cu atata caldura de dimineata!

Cum crezi ca iti va fi ziua? Vei avea o zi plina de viata, vei radia si ii vei face si pe atii sa radieze in jurul tau. De ce zic eu sa zambesti din inima? In primul rand pentru ca nu te costa NIMIC. De ce sa nu fii tu in masura sa aduci zambete pe fetele unor oameni care poate nu au puterea necesara in ziua respectiva pentru a se simti bine? De ce sa nu faci un bine pentru tine in primul rand, ca deeehhh, daca tu nu iti faci bine, ce sa mai astepti de la altii???

Zambeste! Da, tu! Zambeste dragul meu sau draga mea, zambeste pentru ca inima iti va fi plina de fericire, iti vei mentine o stare pozitiva si, inevitabil, vei invata sa zambesti mereu. Ce poate fi mai frumos decat o persoana ce iti aduce mereu zambetul pe buze, indiferent de stare, de situatie? Asta nu inseamna ca trebuie sa te iubeasca sau sa te placa macar toata lumea, ci inseamna ca asa iti vei da seama ce fel oameni ai langa tine, daca nu te vor place pentru ca ZAMBESTI!

Ai o zi proasta? Zambeste! Se uita urat la tine cineva? Zambeste! Nu ai bani? Zambeste! Nu esti multumit de ceva? Zambeste! Te-ai certat cu sotul/sotia? Zambeste! Esti bolnav? Zambeste! Nu-ti convine ceva? Zambeste!

Copiii o fac tot timpul, DE CE SA NU RAMANEM COPIII macar in situatia asta?

Zambeste acum, uita-te la cel de langa tine si zambeste! Este gratis, este inofensiv si este un remediu pentru suflete!

Va salut,

Marius.

Foto: http://wegoro.com

Comments

comments

Comments 4

  1. Adina 26 noiembrie 2015
    • Cronicile unui Nebun 26 noiembrie 2015
  2. T-Runner :) 27 noiembrie 2015
    • Cronicile unui Nebun 27 noiembrie 2015

Leave a Reply