Zi libera – Ce sa faci cu ea?

Intotdeauna stam si ne gandim la serviciu daca primim sau nu niste zile libere. Mama ce as face daca as fi liber, mama unde m-as duce, maaaamaaa ce faceti? Iesiti? Iesim la un suc? Iesim la un film? La un rachiu sau la o pizza? Altul sta si se gandeste ca mama ce fain ar fi ca stau cu sotia si cu copiii, altul spune ca merge la pescuit, altul ca merge sa taie porcul si altul ca sta toata ziua in pat si nu face nimic. Ce vieti extraordinare, pline de actiune, de familii si relatii speciale. Ma bucur din suflet cand vad asa oameni!

Apoi vine viata mea. Am dat 3 telefoane, nimic, am scris pe facebook, nimic. As merge undeva, dar unde, singur? Ehhhh…stau in pat toata ziua! Si fix asta nu am facut…toata ziua am stat cu ochii in calculator si imi crapa ochii, semn ca habar nu am ce sa fac cu timpul meu liber. Nu pot sa ma deconectez. Uneori sunt prins in linkuri si aticole, aplicatii si domenii. Si din pacate uneori inseamna tot timpul…si cum sa gasesc pe cineva care sa zica DA atunci cand vreau si eu sa iau o pauza?

Asta este realitatea, cu cat inaintam, fiecare are ordinea lui, fiecare stie cum sa se bucure de timpul lui liber, fiecare se bucura frig, de o carte, de un ceai sau un sarut, de un animal sau orice. A cam venit momentul sa incep sa reinvat si eu sa ma bucur fiecare secunda, asta chiar daca inseamna sa merg pe strada si sa ma uit la oameni cum au zile libere si se bucura de tot ceea ce-i inconjoara.

Cred ca problema este defapt ca zilele libere nu prea au existat in ultimii 8 ani…hmmm…prost obicei e munca..fara cap!

Va salut,

Marius.

 

Comments

comments

Leave a Reply